Logo
Print this page

«Παιδιά κατώτερου Θεού»

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Σταματή στο instagram για όσα συμβαίνουν στη Super League 2.

Ο επιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα, Ανδρέας Σταματής, ξέσπασε μέσω instagram για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2 και στη σέντρα που εξακολουθεί να καθυστερεί.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε τα εξής στον λογαριασμό που διατηρεί:

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι εμείς σαν ποδοσφαιριστές της Superleague 2 και γενικά οι ποδοσφαιριστές από την Supeleague 1 και κάτω, είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού... Από τον Μάρτιο όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα και ειμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό! Η δεύτερη "επαγγελματική" κατηγορία ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει και απλώς καθόμαστε και βλέπουμε άπραγοι και χωρίς κανέναν αρμόδιο να μας έχει προστατεύσει και να προσπαθεί να βρει μια λύση σε αυτό.

Χωρίς τεστ δεν παίζουμε, με τεστ πάλι δεν παίζουμε, θα γίνουν 2 όμιλοι, θα γίνουν 3 όμιλοι, θα γίνουν playoffs. Αυτά και άλλα τόσα έχουμε ακούσει από τις αρχές καλοκαιριού που δηλώνει σε κάποιο μεγάλο βαθμό τον ερασιτεχνισμό παρά τον επαγγελματισμό που πρέπει να μας περιβάλλει σε όλα. Έχουν σκεφτεί ότι 1000+ οικογένειες ποδοσφαιριστων και όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα ζει από το ποδόσφαιρο και είναι το επάγγελμα μας; ΟΧΙ!!! Αναιρούν τις αποφάσεις τους με επιπτώσεις πάνω σε εμάς...

Εκτός και αν εξυπηρετούσαμε κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων τότε ναι, ίσως να είχαμε ξεκινήσει... Ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό μας, αλλά και σε αυτό που πρεσβεύουμε...».

Last modified onΤρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 17:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr