Logo
Print this page

«SL2 με το νέο έτος»

Απαισιόδοξος για τη Super League 2 ο Νίκος Σαμολαδάς των Τρικάλων.

Το ΔΣ της διοργανώτριας την Παρασκευή (06/11) περιμένουν οι ομάδες της Super League 2 για να δούν πώς θα κινηθούν εν όψει της συνέχειας. Ο γενικός διευθυντής των Τρικάλων, Νίκος Σαμολαδάς, μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερα απαισιόδοξος και δήλωσε στον FM 100:

«Δεν θέλω να σκέπτομαι μόνο άσχημα πράγματα, αλλά η πραγματικότητα αυτό δείχνει. Πάμε μάλλον για το νέο έτος. Οι παίκτες θα λάβουν οδηγίες για ατομική προπόνηση και όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάνε στους τόπους καταγωγής τους σήμερα που επιτρέπεται ακόμη η μετακίνηση. Εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα τους ενημερώσουμε να επιστρέψουν».

Σημειώνεται ότι οι ομαδικές προπονήσεις σε Super League 2, Football League από το Σάββατο (07/11) απαγορεύονται, εκτός αν οι οδηγίες διαφοροποιηθούν. Βέβαια, ακόμα και αν η ΚΥΑ επέτρεπε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία να επιστρέψει στο γήπεδο, αυτό δεν θα γινόταν λόγω πιστοποιητικών συμμετοχής.

Από τις 12 ομάδες μόνο οι τέσσερις έχουν λάβει πιστοποιητικό και όλες οι υπόλοιπες έχουν ελλείψεις. Κάποιες δε, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα...

Last modified onΠαρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 13:46
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr