Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Θετικός για Σιλβάνο Νατέρ

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Απόστολος Χαραλαμπίδης ευελπιστεί σε έναρξη πρωταθλήματος την 1η Νοεμβρίου.

Θετικός για Σιλβάνο Νατέρ

Θετικά στοιχεία έδειξε ο υπό δοκιμή Σιλβάνο Νατέρ που έπαιξε το Σάββατο (17/10) στο φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με τη Βέροια. Όπως είπε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης για τον 20χρονο εξτρέμ: «Ήρθε και μπήκε στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Έχει καλά στοιχεία, θα δούμε και στις προπονήσεις. Τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά».

Για το φιλικό 1-1 με τη Βέροια ανέφερε:

«Η Βέροια έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει χτιστεί για την άνοδο. Εμείς ήμασταν ζαλισμένοι από το ταξίδι. Δεν μπήκαμε καλά, δεχτήκαμε γκολ και στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.

Περιμένουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει κούραση ψυχολογική. Ελπίζω η ημερομηνία που έδωσαν για την έναρξη να είναι η τελευταία και να ξεκινήσουμε την 1η Νοεμβρίου».