Διαρκείας έως 400 ευρώ

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Από 40 έως 400 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Τρίκαλα για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης του. Η ανακοίνωση:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ για την σεζόν 2020-21 στην Super League 2 ξεκίνησε. Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας οι κάτοχοι εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες (κανονική περίοδος και playoffs) καθώς και των εντός έδρας αγώνων κυπέλλου.

Δίνεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας που περιλαμβάνει μόνο τους αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος (half-season).

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητα:
Ταυτότητα
ΑΜΚΑ
Φυσική παρουσία

Τηρώντας πάντα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου για τον Covid-19, προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας σε περίπτωση έκδοσης συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων. Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης του.

Πληροφορίες επικοινωνίας: A. Κατσιμήδου 3, 42132 Τρίκαλα, +30 2431 302822, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΔευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep