«Ξεχνάμε τους δύο ομίλους»

Η ευχή του Ηλία Αϊβάζογλου να δικαιωθούν τα Χανιά και να διεξαχθεί η Super League 2 με 12 ομάδες.

Υπέρ της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2 με 12 ομάδες τάχθηκε ο Ηλίας Αϊβάζογλου. Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων μίλησε για αόριστα αιτήματα της λίγκας προς τον Αυγενάκη και την ΕΠΟ και ανέφερε:

«Το ΔΣ δεν αποφάσισε τίποτα. Ετοίμασε κάποια αόριστα αιτήματα προς τον Υπουργό και την ΕΠΟ. Θα δούμε αν γίνουν αποδεκτά. Μακάρι... Είναι απαράδεκτο τέλος Αυγούστου να μην ξέρουμε τον αριθμό των ομάδων. Και επιεικώς απαράδεκτο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να θεωρούμε από τον πρώτο ως τον τελευταίο ισότιμο μέλος της λίγκας. Έτσι δεν έχει νόημα όλη η περσινή προσπάθεια.

Οι δύο όμιλοι δείχνουν να μην περνούν και από ό,τι φαίνεται ούτε το «18», οπότε η ΕΠΟ θα έρθει σε αδιέξοδο με την απόφαση που πήρε. Εμάς μας συμφέρει ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Δεν έχω κάτι με τις ομάδες. Η επιβίωση είναι πολύ δύσκολη. Διαφορετικά θα μοιραστούν τα έσοδα σε 12 και διαφορετικά σε 18. Κάποιες δεν κατάλαβαν ότι 12 επιπλέον παιχνίδια κοστολογικά σημαίνουν 150-200 χιλιάδες. Από πού; Πέρυσι δεν πήραμε ούτε 40.000. Είναι αναγκαίο κακό να έχουμε συμμαζεμένο πρωτάθλημα, να μη διαλύσουν ομάδες.

Ευχή μου είναι να μην περάσει και ευχή μου να πάει καλά η προσφυγή των Χανίων που ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση της ΕΠΟ. Κακώς πάρθηκε, ώστε το ΔΣ να αποφασίσει την Τρίτη πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν. Το ξεχνάμε για τους δύο ομίλους. Το ερώτημα είναι αν περάσει των 18 ή δεν γίνει καμία αναδιάρθρωση και συνεχίσουμε με 12 ομάδες το πρωτάθλημα».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2020 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep