Logo
Print this page

«Οι περισσότεροι θέλουν διακοπή»

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου, μετέφερε τη θέση που έχουν οι περισσότερες ομάδες σε Super League 2 και Football League.

Ένας από τους παράγοντας που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της επταμελούς επιτροπής της Super League 2 - Football League ήταν ο Ηλίας Αϊβάζογλου.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα μετέφερε τη θέση που έχουν οι περισσότερες ομάδες, που είναι η διακοπή των πρωταθλημάτων, αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι στόχος του ΑΟΤ είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ο Αϊβάζογλου δήλωσε, όπως αναφέρεται στο trikalascore: «Ηταν μία τηλεδιάσκεψη, απ’ όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των συνομιλητών, γενικότερα φαίνεται ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα με ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν ισχύει όμως αυτό και για τον Α.Ο Τρίκαλα, που η θέση της ομάδας είναι ότι τα πρωταθλήματα μπορούν κάλλιστα να συνεχιστούν έστω τον Ιούνιο, από την ώρα που αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να λειτουργήσουν κανονικά δικαστήρια, εκκλησίες και άλλες υπηρεσίες.

Διαπιστώνω ότι δε θέλει κανείς να παίξουμε. Μαζί με εσάς είμαι και εγώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω δίχως να ρίχνω καμία μομφή είναι παίρνουμε το ρίσκο μεταφέροντας την πρόταση Μονεμβασιώτη ότι δεν κατεβαίνουν στο γήπεδο και να εξηγήσουμε στις υπόλοιπες ομάδες ότι υπάρχει ο κίνδυνος ακύρωσης του πρωταθλήματός μας;».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάιος 2020 19:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr