Logo
Print this page

«Δεν υπάρχει υγειονομικό υλικό και πεθαίνουν»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΑΟΤ, Ντιέγκο Πελάεθ, μίλησε στο Fl News για την τραγική κατάσταση με τον ιό στη χώρα του.

O Ισπανός χαφ του ΑΟ Τρίκαλα, Ντιέγκο Πελάεθ, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στη χώρα του με τον κορονοϊό και αδυνατεί να πιστέψει πώς έφτασαν έως εκεί τα πράγματα. Ο ένας θάνατος μετά τον άλλον. Ο ίδιος παραμένει στη θεσσαλική πόλη, η οικογένειά του στην Ισπανία. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Fl News για όσα συμβαίνουν και παραδέχτηκε πως η χώρα του ποτέ δεν πίστευε ότι θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και πως οι άνθρωποι θα πεθαίνουν λόγω έλλειψης υγειονομικού υλικού. Υποστήριξε ότι στην Ελλάδα, αντίθετα, πάρθηκαν γρήγορα αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση του ιού. Αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο, το οποίο εξήγησε πως σαφέστατα βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Η δήλωση του Ντιέγκο Πελάεθ:

Η άποψή μου είναι ότι εδώ στην Ελλάδα πήραν αυστηρά και περιοριστικά μέτρα αρκετά γρήγορα. Στην Ισπανία και την Ιταλία, άργησαν πολύ να πάρουν αποφάσεις. Στην Ισπανία ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα ήταν γεμάτα τα νοσοκομεία και ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Και όμως συμβαίνει. Ειδικά στη Μαδρίτη. Δόξα τω Θεώ, η οικογένειά μου μένει στο Βίγκο, η σύντροφός μου στο Λεόν, αν και η αλήθεια είναι πως αναγκάζεται κάποιες φορές να δουλεύει στη Μαδρίτη.

Τώρα, όμως, που ξέσπασε η κρίση βρίσκεται στην πόλη της. Όλοι όμως είναι σε καλή κατάσταση, μένουν στο σπίτι και έχουν την υγεία τους. Μιλάω καθημερινά με την οικογένειά μου. Παίρνουν όλες τις προφυλάξεις που προβλέπονται και δεν βγαίνουν από το σπίτι. Στη Μαδρίτη έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία, πολλοί ιατροί έχουν προσβληθεί κι αυτοί από τον ιό και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν υπάρχει υγειονομικό υλικό για να επιβιώσουν.

Όσο για το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε όπως μας λένε. Η άποψή μου είναι πως τώρα δεν μπορούμε να παίξουμε. Θα δούμε τι θα γίνει, να δούμε τι θα πει η διοργανώτρια. Η υγεία είναι το κύριο και το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον αυτή τη στιγμή».

* Ο Πελάεθ έχει κάνει φέτος 22 συμμετοχές στη Football League με 4 γκολ, ενώ στο κύπελλο σε πέντε παρουσίες έχει σκοράρει μία φορά.

Media

Last modified onΤρίτη, 24 Μάρτιος 2020 22:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr