Στη SL2 με... εντολή Τσίπρα!

Με γκολ του Τσίπρα στο 76', τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 την Ιεράπετρα στην Κρήτη και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην Super League 2.

 Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 46 βαθμούς και μόνο αν χάσουν και τα τρία τελευταία ματς, ίσως χάσουν την άνοδο.

Στο 27' ο ΟΦΙ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χαντί απο τον Σανδραβέλη, αλλά ο διαιτητής Καδδάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Καραγκιολίδης κράτησε για τον ΟΦΙ το 0-0 στο 35' σε σουτ του Ντόση, ενώ στο 38' σουτ του Αποστολόπουλου πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.

Στο 59' ο Καραγκιολίδης έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Πελάεθ, ενώ στο 72' ο Κατσικοκέρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους, αφού νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ζαρόπουλο.

Στο 76' ο Τσίπρας, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 61', έκανε το 0-1 έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέρτζος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, κρατώντας τη νίκη ανόδου για τους φιλοξενούμενους.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χίζι (38' λ. τρ. Τζελέπης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64' Μηνάς), Κατσικοκέρης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πελάεθ (82' Βέρτζος), Άλεξιτς (61' Τσίπρας), Γρηγορόπουλος (88' Ντούνης).

Last modified onΣάββατο, 07 Μάρτιος 2020 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep