Logo
Print this page

Ένα βήμα πιο κοντά τα Τρίκαλα!

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην Σούπερ Λιγκ 2 βρίσκονται τα Τρίκαλα, μετά τη νίκη 2-1 επί του Θεσπρωτού στην 22η αγωνιστική της Football League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΟΤ, καθώς μόλις στο 9 ο Κίναλης απέκρουσε σωτήρια τετ α τετ με τον Σταματή.

Στο 13' μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Θεσπρωτός, καθώς το σουτ του Κωνσταντίνου κόντραρε τελευταία στιγμή στον Γιαννίτση και κατέληξε κόρνερ.

Το 1-0 έγινε στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη (6/6 φέτος), έπειτα από χέρι του Ζούρκου, απόφαση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενουμένων.

Στο 52' ο Θεσπρωτός άγγιξε το 1-1, με τον Ζαρόπουλο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντάλα Κόστα, μετά απο κόρνερ του Κωνσταντίνου.

Στο 68' ο Θεσπρωτός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζούρκου και όλα έγιναν πιο εύκολα για τα Τρίκαλα. Στο 85' έγινε το 2-0 με σουτ του Πέλκα και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 92' με απίθανο γκολ του Ντάλα Κόστα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης (86' Νιάρος), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (64' Τεγούσης), Πέλκας, Λώττας (75' Πελάεθ), Σταματής.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Καμμένης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Κολτσίδας (58' λ. τρ. Ευθυμίου), Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας, Καζβιρόπουλος, Κωνσταντίνου (73' Βουκομάνοβιτς), Κολλάς (23' λ. τρ. Ντάλα Κόστα).

 

Last modified onΣάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 18:09
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr