Logo
Print this page

Αμανατίδης: «Νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη, που διατηρεί τα Τρίκαλα σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης.

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο:

«Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πάρα πολύ καλή με την έννοια ότι δεν ρίσκαρε καθόλου, δεν τόλμησε. Μας αδικεί αυτή η εικόνα γιατί ξέρουμε και τους παίκτες, και την ομάδα μας. Πρέπει να βλέπουμε με πιο επιθετική όψη ένα παιχνίδι. Παίζαμε όμως με μία ομάδα που έκανε αλλαγές τον Δεκέμβριο και είχε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και αποκτά μεγάλη αξία αυτή η νίκη έτσι πως ήρθε».

Για την συνέχεια είπε: «Στα επτά παιχνίδια που μένουν θα πρέπει να δείξει η ομάδα μας ότι έχει και κάποιες καινούργιες ιδέες γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πάντα μία ανανέωση, πάντα μία βοήθεια, μία έμπνευση η οποία είτε πρέπει να έρθει από παίκτες που προσπαθούν μέχρι τώρα, είτε πρέπει να έρθει από καινούργια μυαλά και καινούργια πόδια. Σήμερα είχαμε μία τέτοια βοήθεια (σ.σ. Πέλκας) και δίνουμε συγχαρητήρια και στα παιδιά που έρχονται από πίσω. Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουρα σε ένα καλό μονοπάτι, σε έναν καλό δρόμο και συνεχίζουμε αγώνα αγώνα.»

Τέλος για τον Γιώργο Βαζάκα και τον Ασπρόπυργο τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Γιώργο Βαζάκα για τα καλά του λόγια, πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα μπει καθόλου στην διαδικασία του να κινδυνέψει».

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 21:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr