Νίκη πρωτιάς τα Τρίκαλα

Με νίκη συνέχισαν τα Τρίκαλα την πορεία τους προς την... Super League 2, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League επικράτησαν 2-0 της Τρίγλιας.

Τα δύο γκολ επιστεύχθηκαν στην αρχή και στο τέλος του αγώνα. Στο 5' ο Λώττας σέντραρε και ο Τσίπρας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 87' ο Μιλκούδης ανέτρεψε τον Τσίπρα και ο Ριζογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο παίκτης της Τρίγλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτας.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη. Στο 40' σουτ του Σταματή σταμάτησε στο δοκάρι του Παλαβράκη, ο οποίος βρήκε τη μπάλα και στο 80' πλασέ του Γρηγορόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, έφτασε τους 35 βαθμούς και παραμένει στο +5 από τον δεύτερο Ιωνικό.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Nιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας, Πελάεθ (73' Γρηγορόπουλος), Λώττας (64' Παπαγεωργίου), Σταματής (86' Άλεξιτς).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γιάννης Μάγγος): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Παπαστεριανός, Καλαϊτζίδης (70' Ρογγότης), Ευθυμιάδης (54' Μαντζίρης), Σαρβανίδης, Ντούνγκα (54' Mπρίτο), Ναζλίδης.

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep