Logo
Print this page

Η τύχη τούς γύρισε την πλάτη στο 95'!

Τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, που αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των "16" του θεσμού.

Η Λαμία είχε κερδίσει 1-0 το πρώτο παιχνίδι και το γκολ του Μπιανκόνι με πέναλτι στο 11' έδωσε στους γηπεδούχους τη σιγουριά της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μια σιγουριά, όμως, που μετετράπη σε άγχος στο 33ο λεπτό, όταν τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Λαμίας, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κάχριμαν για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία είχε περισσότερες "καθαρές" ευκαιρίες από τον αντίπαλό της να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ζαρόπουλο, ο οποίος "γέμισε" την εστία των θεσσαλών. Ακόμα και στο 89', με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των Τρικάλων, ο Μπαινκόνι δεν κατάφερε να κάνει το 2-1 και να τελειώσει την πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Το σενάριο έμελλε να γραφτεί με τραγικό τέλος για την ομάδα των Τρικάλων. Στο 95ο λεπτό ο Λώττας έκανε το γέμισμα, ο Βέρτζος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν και οι καρδιές των γηπεδούχων ήρθαν στη θέση τους! Από την άλλη, οι παίκτες των Τρικάλων ήταν απαρηγόρητοι στο τέλος για τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου...

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπαχανάκ (24' λ.τ. Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Δημούτσος, Τιρόνε (72' Βλαχομήτρος), Βύντρα, Ρόμανιτς (78' Μπουλούλης), Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης (76' Λώττας), Γρηγορόπουλος (60' Βέρτζος), Πέλκας, Τσίπρας, Σταματής (63' Τεγούσης).

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 17:10
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr