1-0 και +6 τα Τρίκαλα!

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Football League για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 του Ιωνικού και αποσπάστηκαν 6 βαθμούς (31 έναντι 25) στην κορυφή από την ομάδα της Νίκαιας, η οποία πλέον ισοβαθμεί με την Βέροια.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας των Τρικάλων, ενώ στον πάγκο της ομάδας δεν βρισκόταν ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος -επίσης λόγω τιμωρίας- έδινε εντολές από την εξέδρα.

Όλα αυτά δεν εμπόδισαν τους γηπεδούχους να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, χάρη σε γκολ του Σταματή, μετά από μία ώρα αγώνα. Συγκεκριμένα στο 62' ο Πελάεθ τροφοδότησε τον επιθετικό των Τρικάλων, ο οποίος έκανε (με πλασέ μέσα από την περιοχή) το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα σημείωσαν ήταν καλύτερα και διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό γκολ του Σταματή στο 40', το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής (46' λ.τ. Ζαχαρόπουλος), Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Λώττας (76' Παπαγεωργίου), Σταματής (82' Τσίπρας).

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιενσέ (68' Σμυρλής), Μακρίδης (75' Παπουτσογιαννόπουλος), Κρητικός, Βλαχομήτρος (75' Μάναλης), Καλλέργης.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep