"Τρένο" τα Τρίκαλα!

Τα Τρίκαλα συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους και στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα για την 10η αγωνιστική της Football League και παράμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Θεσσαλοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Κρητικούς στα πρώτα 60 λεπτά. Κάπου εκεί... γύρισε ο διακόπτης, χάρη στην αποβολή του Μπάμπη. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες και όλα πήραν το δρόμο τους για τους γηπεδούχους...

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (61') ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ, ο Σταματής βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 68' έγινε το 2-0. Ο Νιάρος πάσαρε στον Πελάεθ, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 77' ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Καραγκιολίδη, κάνοντας το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Η Ιεράπετρα, η οποία ποτέ δεν κλείστηκε παίζοντας ελεύθερο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, είχε δοκάρι στο 88' σε σουτ του Χιντζίδη (η μπάλα κόντραρε και στον Βέρτζο).

Ο ΑΟΤ έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΙ, ο οποίος υποχρεώθηκε στην 3η διαδοχική ήττα, παρέμεινε στους 14.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (85’ Ντόσης), Οικονομόπουλος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ (81’ Τσίπρας), Λώττας, Σταματής (83’ Άλεξιτς).

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Μπάμπης, Σμίλτος, Μάγκας, Σκόνδρας (78’ Ανυφαντάκης), Χιντζίδης, Αναστασόπουλος, Κατισκοκέρης, Αποστολόπουλος (48’ λ.τ. Βογιατζής), Μηνάς (69’ Σέχου).

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2019 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep