«Αντέχουμε στην πίεση»

Στην αντίδραση του ΑΟ Τρίκαλα μετά την ισοφάριση στάθηκε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ευχαριστημένος έμεινε ο Περικλής Αμανατίδης από την απόδοση του ΑΟ Τρίκαλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Θεσπρωτό, όπου τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που την βρήκαμε ίσως στην πιο ανοδική της στιγμή, πράγμα το οποίο έδειξε με τον ενθουσιασμό που είχε από την αρχή και την αντίδραση που έδειξε μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε την μπάλα, κάναμε λάθη και νομίζω πως ήταν ένα μέτριο ημίχρονο για την ομάδα που έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, οι ίδιοι παίκτες άλλαξαν την απόδοση τους και βρήκαν καλύτερα πατήματα. Ίσως είναι καλύτερα που έγινε με αυτόν τον τρόπο η νίκη, με αυτή την διακύμανση, για να δοκιμαστούμε και σε ψυχολογικές καταστάσεις δύσκολες. Είναι καλό που ισοφάρισε ο Θεσπρωτός γιατί μας έδειξε ότι κάποια λάθη θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Μετά την ισοφάριση χάσαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.

Για τους παίκτες του: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, δείχνουν πραγματικά ότι μπορούν να βαδίσουν σε μία λεωφόρο πίεσης, σε ένα μονοπάτι δύσκολο και να τα καταφέρουν».

Για τους φίλους του ΑΟΤ και τη φιλοξενία του Θεσπρωτού: «Θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τον κόσμο που τον κερδίζεις και τον χάνεις εσύ ως ομάδα. Χτίζεται σιγά-σιγά κάτι καλύτερο σε σχέση με τον κόσμο και θα δείξουν και μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep