«Υψηλές προσδοκίες για τα Τρίκαλα»

Ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε  ευχαριστημένος από την σημερινή επίδοση των παικτών των Τρικάλων. Μάλιστα σημείωσε πως είναι έτοιμοι για πολύ υψηλότερους στόχους.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω:

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ συναρπαστικό. Η ομάδα μας είχε την τύχη να βάλει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ένα γκολ πολύ νωρίς. Αυτό δείχνει ότι ξεκινάμε με μεγάλη ορμή για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σήμερα εξελιχθήκαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοση μας. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτό το τα πρωτάθλημα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να νικάς, έτσι όμως προχωράς. Θέλω η ομάδα να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια για τον στόχο, Να πιστέψουν οι παίκτες και να παίξουν πιο ελεύθερα, σε πολύ υψηλό επίπεδο για να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Το πρωτάθλημα δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος και αυτοί που πιστεύουν σε βασικές αξίες θα κρατήσουν μέχρι το τέλος σε ένα επίπεδο την ομάδα τους. Θέλω να πιστεύω ότι μία από αυτές θα είμαστε εμείς».

Ο Περικλής Αμανατίδης έμεινε ικανοποιημένος και από την προσέλευση του κόσμου: «Συγχαρητήρια και στον κόσμο, ήταν πιο ζεστοί όλοι, έχω την πεποίθηση ότι θα μεγαλώνει η οικογένεια μας κάθε Κυριακή και θα γίνει μία μεγάλη δύναμη».

Για το γεγονός ότι τα Τρίκαλα έβγαλαν πολλές κλασικές ευκαιρίες χωρίς να πετύχουν γκολ ώστε να καθαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι: « Θέλουμε να σκοράρουμε όχι για να γίνεται η Κυριακή μας πιο εύκολη αλλά για να βρίσκει ουσιαστικά ανταπόκριση η πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέχρι το γκολ. Είναι δομικό θέμα αυτό αλλά πραγματικά και μας απασχολεί και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep