«Νίκη, όποιος κι αν σκοράρει»

Ο Αριστείδης Λώττας μίλησε για το γκολ που έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα στη Χαλκιδική.

Σπουδαία νίκη έδωσε στον ΑΟ Τρίκαλα ο Αριστείδης Λώττας, στο παιχνίδι με την Τρίγλια στη Χαλκιδική. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στον FM 100 και συν τις άλλοις σημείωσε πως είχε και πρόταση επί Γιαλιά αλλά και όταν ήταν προπονητής ο Αντωνίου. Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο ματς με την Καβάλα.

Οι δηλώσεις του Λώττα:

Για το αν προτιμά να είναι βασικός η να έρχεται από τον πάγκο: «Προτιμάω να παίρνουμε κάθε Κυριακή τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει το γκολ. Σημασία έχει να κερδίζουμε. Είδα τον Άλεξιτς στην περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, άσχετα αν ο ίδιος λέει ότι την ακούμπησε (σ.σ χαριτολογώντας).

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μην κρυβόμαστε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μας δίνει ώθηση. Το Σάββατο θέλουμε να έρθουν ακόμη περισσότεροι. Έχω δει το στάδιο με 4000 κόσμο. Όποιος είναι να έρθει στο γήπεδο θα έρθει. Το τηλεοπτικό είναι για κάποιον που δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να έρθει».

Για το ρόστερ σημείωσε: «Έχουν έρθει στην ομάδα οι κατάλληλοι άνθρωποι και οι κατάλληλοι παίκτες. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Το πρόγραμμα θα είναι πιο βατό, έχουμε και ένα ματς Κυπέλλου».

Για την αναμέτρηση με την Καβάλα: «Δύσκολο το ματς, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Για να έχει αξία το διπλό στην Τρίγλια θα πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και μέχρι το τελευταίο λεπτό να μην έχουμε κάποια αδράνεια όπως έγινε με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep