Logo
Print this page

«Καλύτεροι στο επόμενο»

Στην κούραση απέδωσε ο Περικλής Αμανατίδης την ισοπαλία του ΑΟΤ με τον Ιωνικό.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία απέναντι στον Ιωνικό ο Περικλής Αμανατίδης. Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα απέδωσε την πτώση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο στην κόπωση και τόνισε πως την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμανατίδη:

«Για μας το ποδόσφαιρο είναι μία επιλογή ζωής και θέλουμε να υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα όπως αυτό που συναντήσαμε σήμερα εδώ στην Νίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν έκανε όμως τελικές φάσεις, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγαίνουμε με καλύτερες αξιώσεις στις δύο, τρεις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός μας και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην πολύ κοπιαστική εβδομάδα που είχαμε και πολλά από τα παιδιά μας είχαν μία φυσιολογική κούραση. Αυτό έριξε και τον ρυθμό του αγώνα και δεν έγιναν πολλές φάσεις. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση που έχουμε, το αποτέλεσμα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε σαν ομάδα και δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με έναν πόντο. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχω την αίσθηση θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Βέρτζου ανέφερε: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή. Είναι σκληρό παιδί».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Σανδραβέλης είπε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας για το οποίο όμως είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός μας, κάτι λογικό λόγω και του παιχνιδιού που είχαμε στο κύπελλο. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το επόμενο ματς το οποίο είναι και αυτό εκτός έδρας με τον Διαγόρα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας παρακολούθησε».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr