«Να δω τον ΑΟΤ πρωταγωνιστή»

Το… παράπονο του Ηλία Αϊβάζογλου για τον άνισο αγώνα που δίνει για τον ΑΟ Τρίκαλα μόνος του.

Στόχος του Ηλία Αϊβάζογλου είναι να καταστήσει τον ΑΟ Τρίκαλα πρωταγωνιστή, όπως ξεκαθάρισε σε δήλωσή του, εκφράζοντας παράπονα πως κανένας δεν στάθηκε δίπλα του, στην προσπάθεια που κάνει να αποδώσει δικαιοσύνη για την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ήταν το μακρινό 87 όταν μια γειτονική πόλη της Θεσσαλίας ξεσηκώθηκε ενάντια σε όλους για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας της.

Στο σημερινό 2019 και στον νόμιμο αγώνα που κάνω για την ομάδα των Τρικάλων και τη κατάφορη αδικία εις βάρος της πολεμάω μόνος μου. Κανείς μα κανείς από τα κέντρα εξουσίας της πόλης μας και της περιφέρειας μας δεν μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί με το μείζον πρόβλημα του ΑΟΤ.

Κανείς μα κανείς δε μπήκε στο κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει ότι είναι δίπλα μου σε αυτόν τον άνισο αγώνα.
Κανείς μα κανείς δεν έτεινε χείρα βοηθείας με σκοπό τα Τρίκαλα να πάρουν αυτό που αξίζουν και αυτό που τους κλάπηκε εξόφθαλμα.
Δεν συνηθίζω να κάνω μνημόσυνα, δεν συνηθίζω να λιποψυχώ, δε συνηθίζω να δειλιάζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Συνηθίζω όμως προς γνώση και τιμή του φίλαθλου κοινού της πόλης που με έχει αγκαλιάσει, εμένα ένα Θεσσαλονικιό να αποδίδω τα του καίσαρος τω καίσαρι.

Στο δύσκολο αγώνα που μόλις ξεκινάει από το Σάββατο δεν έχω ανάγκη χειροκροτητές και παλαμάκηδες.

Δεν έχω ανάγκη αυλικούς και κόλακες. Δεν έχω ανάγκη χρηματοδότες και υποσχετικές.
Έχω ανάγκη συμπολεμιστές από όπου ο καθένας στο δικό του μετερίζι θα δώσει τον αγώνα του για τον ΑΟΤ μας. Σπάσαμε αυγά, σηκώσαμε φωνή, ορθώσαμε ανάστημα απέναντι σε όλους και σε όλα για το δίκαιο μας, για αυτό που μας κλέβουν.

Συνεχίζω ακάθεκτος για να δω τον ΑΟΤ όπως τον έχω ονειρευτεί...
Πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο όπως ήταν μέχρι πρόσφατα.... Αργά η γρήγορα ο αγώνας μου θα δικαιωθεί...μόνος μου μπορώ να καταφέρω πολλά....μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Ηλίας Αϊβάζογλου
Πρόεδρος ΠΑΕ Τρίκαλα»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep