«Ζούμε μία παρωδία»

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο του ΑΟ Τρίκαλα Ηλία Αϊβάζογλου κατά της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου.

Παρωδία χαρακτηρίζει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Ηλία Αϊβάζογλου τις ανοιχτές υποθέσεις της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις, μίλησε για το θέμα με την πλαστή ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου, τονίζοντας πως έχει στα χέρια του το έγγραφο του ΕΦΚΑ, αλλά για τις επιταγές που φέρονται να κατατέθηκαν υπέρ της Κέρκυρας για τις οφειλές στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Αϊβάζογλου:

«Ζούμε μία παρωδία. Ας δούμε τις υποθέσεις μία-μία. Έχουμε τον Απόλλωνα Πόντου οποίος είχε υποχρέωση να καταθέσει στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελό συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι τις 29 Αυγούστου. Στον φάκελο έβαλε και μια πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα με τακτικές που ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά αν δεν μπορούσε να βγάλει, δεν είχε κι άλλη λύση».

Για το αν όντως η ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου είναι πλαστή: «Εχει κριθεί από τον ΕΦΚΑ. Εχω στα χέρια μου έγγραφη απάντηση από τον ΕΦΚΑ. Οταν έχεις έννομο συμφέρον, ο ΕΦΚΑ τη δίνει. Και εφόσον υπάρχει έννομο συμφέρον, η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος. Μετά δε θα έχει αξία».

Για τις καταγγελίες του για τη «χείρα βοηθείας» του προέδρου της FL προς την Κέρκυρα και αν αυτό δεν συνέβαινε η ομάδα του θα ήταν στην SL2: «Είχε δοθεί μία διορία μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή στην Κέρκυρα να καταβάλει 83.000 ευρώ που αφορά μόνο ένα μικρό μέρος των οφειλών της στην ΕΠΟ ώστε η Ομοσπονδία να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της. Ο κ. Λεουτσάκος έδωσε δύο επιταγές στην Κέρκυρα από την εταιρία που θα αναλάβει τις μεταδόσεις των αγώνων. Αν τελικά τις αναλάβει. Αν είναι έτσι, θέλω κι εγώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep