Πρόκριση για Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 2-1 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και προκρίθηκαν στη δ’ φάση του Κυπέλλου.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο, όπου τα Τρίκαλα νίκησαν 2-1 την Επισκοπή και πήραν το εισιτήριο για τη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΑΟΤ ήταν καλύτερος και πιο επικίνδυνος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα στο 33’ το διπλό δοκάρι με τους Ντόση και Άλεξιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σανδραβέλη από τον Λίμα. Ο Άλεξιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βέρτζο του ΑΟΤ να παίρνει απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πέτυχε το 0-2 με τον Τσίπρα στο 66’. Στο επόμενο λεπτό η Επισκοπή μείωσε σε 1-2 με τον Τσιριγώτη, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Επισκοπή: (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης (70΄Πολυχρόνης), Μυρθιανός, Μπρίτο, Λίμα, Νίκιτς, Φουκαράκης, Γκελοσάνι (80΄Ξεπαπαδάκης), Σουμπασάκης (62΄Γκιόκας), Τσιριγώτης.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Τσίπρας (72΄Σταματής), Άλεξιτς, Πελάεζ (63΄Παπαγεωργίου), Γρηγορόπουλος (83΄Λώττας), Ντόσης, Σανδραβέλης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep