«Όχι» από Γράφα

Ο ΑΟ Τρίκαλα προσέγγισε τον Θωμά Γράφα μετά την απόλυση Κόστιτς. Παρελθόν και ο Σισέ.

Η θητεία του Μίλος Κόστιτς στα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε μετά από δύο μήνες και η διοίκηση αποφάσισε να πορευτεί μέχρι το φινάλε με υπηρεσιακό τον Δημήτρη Σίτσα. Προηγουμένως, όμως είχε προσεγγίσει τον... προκάτοχο του Σλοβένου, Θωμά Γράφα! Ο 49χρονος είχε λύσει τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς τον Φεβρουάριο και δέχτηκε κρούση να επιστρέψει με την προοπτική να βρίσκεται στο τιμόνι και την προσεχή σεζόν.

Ο Γράφας, ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που του έγινε, θεωρώντας ότι το τάιμινγκ δεν ήταν το ενδεδειγμένο για να γυρίσει στη θεσσαλική ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι είχε αναλάβει τον ΑΟΤ στη 13η θέση με 3 βαθμούς και αποχώρησε, αφήνοντάς τον στη 12η θέση με 17 πόντους.

Την Παρασκευή (19/04), τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση ενός ακόμα χειμερινού αποκτήματος. Παρελθόν αποτελεί ο 26χρονος φορ από τη Γουινέα, Σαλίμ Σισέ. Έπαιξε σε 12 ματς εκ των οποίων στα 4 βασικός και βρήκε μία φορά δίχτυα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Salim Cisse. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2019 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep