Logo
Print this page

Αποχωρεί ο Κόστιτς

Ο Μίλος Κόστιτς βλέπει την έξοδο από τον ΑΟ Τρίκαλα. Ανέλαβε στο -4 από τη 10η θέση και τον αφήνει στο -9.

Η επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα να προσλάβει τον Μίλος Κόστιτς στην τεχνική ηγεσία αποδείχτηκε αποτυχημένη. Ο Σλοβένος προπονητής, ο οποίος στην Αλβανία απολύθηκε μετά από 4 ήττες πρωταθλήματος σε ισάριθμα ματς, δεν μπόρεσε να «αναγεννήσει» τους Θεσσαλούς. Μοιραία, λοιπόν, βλέπει την έξοδο έπειτα και από την τραγική εμφάνιση στη Φιλιππούπολη στην οποία ο ΑΟΤ μόνο στοιχεία ομάδας που πάλευε για την παραμονή του δεν έδειξε. 

Ο 47χρονος τεχνικός παρέλαβε τον ΑΟΤ με 17 πόντους και στο -4 από τη 10η θέση. Έπειτα από 11 αγώνες στον πάγκο έχει απολογισμό 3-3-5, με αποτέλεσμα η θεσσαλική ομάδα να έχει 29 πόντους και να απέχει 9 βαθμούς από τη 10η θέση. Εννοείται ότι πλέον τα Τρίκαλα δίνουν μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Με δεδομένο ότι για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων απομένουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή και Καραϊσκάκη Άρτας οι διοικούντες όλα δείχνουν ότι θα πάνε σε υπηρεσιακή λύση από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση Κόστιτς.

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 15:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr