Logo
Print this page

Στον Εθνικό ο Σταματάκος

Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Σταματάκος. Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Σταματάκος.

Ο Νίκος Σταματάκος που έλυσε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα θα συνεχίσει για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν στον Εθνικό. 

Στον Εθνικό και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Σταματάκος μετά το εξάμηνο πέρασμά του από την ομάδα των Τρικάλων. Ο 27χρονος επιθετικός μετά από 12 συμμετοχές στην ομάδα της Θεσσαλίας και ένα γκολ αποχώρησε για να επιστρέψει πάλι στην Αθήνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, Νικόλαο Σταματάκο. Γεννημένος την πρωτοχρονιά του 1992 στην Ερέτρια, ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον τοπικό Απόλλωνα. Με την τοπική του ομάδα διακρίθηκε στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με εξαιρετικές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Το μεγάλο βήμα για το Νικόλα έγινε το Καλοκαίρι του 2014, όταν και μεταγράφηκε στην Καλλιθέα για να αγωνιστεί στην Football League. Με την ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε τρεις χρονιές, ενώ στο ενδιάμεσο πέρασε κι ένα χρόνο από την Χαλκίδα (2015/16). Αξιοσημείωτη ήταν η χρονιά που έκανε τη σεζόν 2017-18 με την ομάδα του Εργοτέλη. Τότε, υπό την καθοδήγηση του Τάκη Γκώνια και σε 30 εμφανίσεις κατάφερε και σκόραρε 7 φορές.

Ωστόσο συνείσφερε στο επιθετικό κομμάτι μοιράζοντας στους συμπαίκτες του 10 ασίστ. Τελευταίος σταθμός πριν πιάσει «λιμάνι» στον Εθνικό ήταν στα Τρίκαλα τη φετινή χρονιά στη Football Leage, όπου πρόλαβε να κάνει 8 συμμετοχές σκοράροντας παράλληλα κι ένα τέρμα. Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Εθνικού και καλή επιτυχία.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 20:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr