ΑΟΤ με τέσσερα νέα πρόσωπα

Εκτός πλάνων του ΑΟΤ ο Γιουκαρής. Στη Φιλιππούπολη ο Γράφας.

Αποστολή με τέσσερα νέα πρόσωπα ανακοίνωσε ο Θωμάς Γράφας εν όψει του αγώνα της Κυριακής (20/01, 15:00) με τον Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο τεχνικός του ΑΟΤ συμπεριέλαβε σε αυτή τους νεοαποκτηθέντες Ζακουανί, Λάσκαρη, Ντόση, Σμυρλή, όμως απέκλεισε τον Ραφαήλ Γιουκαρή. Στα σενάρια αποχώρησής του η διοίκηση τόνιζε ότι δεν υπάρχει θέμα.

Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα ο τραυματίας Νιάρος και οι νεοαποκτηθέντες Ντιαλό, Αϊβάζογλου, Υψηλός. Σημειώνεται ότι ο Γράφας παρακολούθησε το Σάββατο (19/01) το ματς Απόλλων Λάρισας - Βόλος, καθώς ο ΑΟΤ θα παίξει στις 30 Ιανουαρίου με τους «κυανόλευκους» σε εξ αναβολής ματς της 12ης στροφής. Ο ΑΟΤ προέρχεται από την ήττα (2-1) στην Πάτρα, όμως έχει κατακτήσει δύο διαδοχικές νίκες στο γήπεδό του και το σερί αυτό θα επιδιώξει να διευρύνει.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Θεολόγης, Ταΐρης, Ράντι, Ζακουανί, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός, Κατσαντώνης, Κούλπας, Λάσκαρης, Ντόσης, Πάνος, Σμυρλής, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep