Όλοι γήπεδο

Ο Θωμάς Γράφας δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Εκδόθηκαν τα δελτία Ντόση, Ζακουανί, Υψηλού.

Απίθανο θεωρούν στον ΑΟ Τρίκαλα να διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/01, 15:00) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο πάγος που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο εκτός απροόπτου θα οδηγήσει στην αναβολή του ματς και στο ραντεβού των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο τη Δευτέρα (14/01). Βέβαια, οριστική απόφαση θα πάρει ο διαιτητής πριν τη σέντρα.

Αποστολή ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας δεν ανακοίνωσε. Δεδομένα, ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Συριόπουλο (η ΠΑΕ προφανώς εκ παραδρομής τον συμπεριέλαβε στους διαθέσμους) και τους Αϊβάζογλου, Ντιαλό των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί. Αντίθετα, εκδόθηκαν αυτά των Ζακουανί, Ντόση, Υψηλού.

Οι διαθέσιμοι: Γιδόπουλος, Θεολόγης, Ταΐρης, Ράντι, Γιουκαρής, Γκατσολάρι, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Ζακουανί, Καπός, Κατσαντώνης, Κούλπας, Νιάρος, Ντόσης, Πάνος, Σταματάκος, Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας, Υψηλός.

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep