Με Γάλλο η προπόνηση

O AO Tρίκαλα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. O AO Tρίκαλα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Στην προπόνηση των Τρικάλων συμμετείχε ένας επιθετικός μέσος από την Γαλλία, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζήτησεις με την διοίκηση, καθώς και ένας αριστερός αμυντικός. 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων μετά από τις ημέρες χαλάρωσης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και υπήρχαν δύο νέα πρόσωπα που ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας στις Σκαμνιές Πηγής. Οι δύο νέοι είναι στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΑΟΤ. Πρόκειται για Γάλλο που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και να είναι επιθετικήςς φύσης, ενώ ο αμυντικός αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης τους. Ο Γάλλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη θεσσαλική ομάδα αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής στα θέματα της συμφωνίας. 

Από την άλλη πλευρά αναμένεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις αυτές. Προτεραιότηταη ενίσχυση με κεντρικό επιθετικό, ώστε να έρθει λύση στο εύκολο γκολ που είναι κλειδί για το πρωτάθλημα της Football League. 

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep