Παραίτηση Γράφα

Πιέσεις από Αϊβάζογλου να παραμείνει στον ΑΟΤ δέχτηκε ο Θωμάς Γράφας, αλλά προκύπτει διαζύγιο. Ο Μπέκιος θέλει Παναγόπουλο.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης αποφάσισε να πάει η ομάδα με... αυτόματο πιλότο στο ματς με τη Σπάρτη, λύνοντας τη συνεργασία του με τον Ράτκο Ντόστανιτς παραμονές του αγώνα. Σε λιγότερο από 72 ώρες οι Θεσσαλοί θα δώσουν μάχη να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας απέναντι στον Ηρόδοτο, όμως εκτός απροόπτου, είτε θα έχουν έναν προπονητή που θα έχει κάνει μάξιμουμ μία προπόνηση, είτε θα έχουν υπηρεσιακό.

Το αλαλούμ, λοιπόν, συνεχίζεται στους «κυανέρυθρους». Ο Θωμάς Γράφας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του, κλήθηκε από συνεργάτη του Ηλία Αϊβάζογλου στα γραφεία της ΠΑΕ και εκεί του έγινε γνωστό ότι ο νέος ιδιοκτήτης τον θέλει στην ομάδα. Ειπώθηκε, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον έμπειρο τεχνικό, ότι οι αρχηγοί εξέφρασαν την καλύτερη άποψη για τον 48χρονο στη νέα διοίκηση. Ο ίδιος, όμως παρά τις πιέσεις δεν δέχτηκε να παραμείνει και αποχώρησε.

Σε δήλωσή του, μάλιστα, στο FL News ο Γράφας ανέφερε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Αϊβάζογλου και τους συνεργάτες του για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκαναν να μείνω στην ομάδα. Με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό, όμως για καθαρά προσωπικούς λόγους πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη νυν και πρώην διοίκηση και να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων ό,τι καλύτερο, γιατί αξίζει κάτι παραπάνω».

Και ενώ ο Γράφας υποστήριζε ότι έως και το βράδυ η πλευρά Αϊβάζογλου τον πίεζε να παραμείνει (επίσημα διαζύγιο δεν έχει βγει), ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μπέκιος επεδίωκε να φέρει στον ΑΟΤ τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, όνομα το οποίο είχε αποκαλύψει το FL News όταν απολύθηκε ο Ντόστανιτς!  

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep