Στο προσκήνιο Αϊβαζόγλου

Ο Χρήστος Παντιώρας συνεργάτης του Θωμά Γράφα στον ΑΟΤ. «10 ώρες μείναμε χωρίς προπονητή», λέει η ΠΑΕ.

Η προσπάθεια του Δημήτρη Μπαταγιάννη ν' απαγκιστρωθεί από από τον ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζεται. Μετά το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Πλεξίδα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, σύμφωνα με το «sportrikala.gr» ήρθε σε επαφή με τον Ηλία Αϊβαζόγλου, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εμπορία αυτοκινήτων.

Μεσολαβητής για να έρθει η πρόταση Αϊβαζόγλου είναι ο στενός συνεργάτης του και πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μπέκιος. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, είχαν συζητήσεις την Τετάρτη (28/11), αλλά ο Μπαταγιάννης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν προχωρήσει σε deal ή οχι. Ο Αϊβαζόγλου υπήρξε χορηγός του ΑΟΤ και επιθυμεί να αναπτύξει την επιχείρησή του στη Θεσσαλία.

Παντιώρας συνεργάτης - «Υπέγραψε Τετάρτη πρωί ο Γράφας»

Την Τετάρτη (28/11) η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή, γιατί στην αναμέτρηση με τη Σπάρτη δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, ο νομικός Χάρης Γρηγορίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η πρόσληψη του Θωμά Γράφα έγινε... 10 ώρες μετά την απόλυση του Ράτκο Ντόστανιτς!

«Την Τετάρτη το πρωί συμφωνήσαμε τον Θωμά Γράφα και δεν προλάβαινε να κάτσει στον πάγκο με τη Σπάρτη, γιατί δεν είχε βγει η κάρτα του. Μείναμε μόνο για 10 ώρες χωρίς προπονητή», υποστήριξε ο Γρηγορίου, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ είχε ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτουνταν.

Όσο για τον συνεργάτη του Γράφα στον πάγκο; Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι είναι ο Χρήστος Παντιώρας, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στον Πανελευσινιακό.

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep