Στήριξη πέντε ημερών

Πέντε ημέρες μετά τις διαψεύσεις Μπαταγιάννη ο ΑΟ Τρίκαλα έβγαλε διαζύγιο με τον Κώστα Νεμπεγλέρα.

Την πρωτοβουλία να διαψεύσει τα σενάρια που ήθελαν τον Κώστα Νεμπεγλέρα να αποχωρεί από τον ΑΟ Τρίκαλα είχε πάρει στις 22 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε υπογραμμίσει ότι απολάμβανε της πλήρους εμπιστοσύνης του, αλλά στις 27 Νοεμβρίου η θεσσαλική ομάδα αρκέστηκε να ανακοινώσει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η στήριξη, λοιπόν, έγινε... διαζύγιο και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «trikalaola» η αιτία ήταν η ενόχληση Μπαταγιάννη για τη συνάντηση του Νεμπεγλέρα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα. Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής φέρεται να υποστήριξε ότι θα αποχωρούσε ούτως ή άλλως έπειτα από την πρόσληψη του Θωμά Γράφα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν το έκανε στις 22 Νοεμβρίου, οπότε ανακοινώθηκε η επιστροφή του...

Η θητεία Νεμπεγλέρα στα Τρίκαλα βάσει εμφανίσεων και αποτελεσμάτων κρίνεται αποτυχημένη. Υπενθυμίζεται ότι επελέγησαν ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν πορεία πρωταθλητισμού την περασμένη σεζόν με τις ομάδες τους, αλλά οι Θεσσαλοί έβαζαν τον πήχη στην άνοδο.

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 02:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep