Προπόνηση και αναχώρηση

Τα Τρίκαλα θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (16/11) για το Ηράκλειο. Τα Τρίκαλα θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (16/11) για το Ηράκλειο.

Πρωινή προπόνηση για την Παρασκευή (16/11) περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τα Τρίκαλα και μετά αναχώρηση για Ηράκλειο μέσω Πειραιά. 

Χωρίς παραπάνω προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας των Τρικάλων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/11) με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν υπολογίζει στον Ίμπαν Ράντι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας με φυσικοθεραπείες ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο Στέργιος Τσιμίκας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του και να επανέλθει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Δημήτρης Σιαλμάς βρίσκεται εκτός πλάνων γυμνάζεται μόνος του.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/11) προβλέπει προπόνηση στις 10.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο με σκοπό να εκμεταλλευτεί τη θετική ψυχολογία από τη νίκη απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και να πάρει κάτι θετικό στο δεύτερο εκτός έδρας ματς της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα.  

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep