Εξετάσεις στον ΑΟ Τρίκαλα

Την κατάσταση των ποδοσφαιριστών περιμένει να διαπιστώσει ο ΑΟ Τρίκαλα μέσω αιματολογικών εξετάσεων.

Ημέρα αιματολογικών εξετάσεων ήταν η Τετάρτη (07/11) στον ΑΟ Τρίκαλα. Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν ανά γκρουπ από τη σχετική διαδικασία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά το τέλος της προετοιμασίας και την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το πρωί της Τετάρτης, ανά γκρουπ, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα πέρασαν από το μικροβιολογικό ιατρείο του ιατρού Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου κ. Θεόδωρου Χήρα για τις αιματολογικές εξετάσεις. Στόχος το προπονητικό τιμ να δει την κατάσταση των παικτών, αφού η περίοδος της προετοιμασίας έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η αγωνιστική δράση με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ιατρό κ. Θεόδωρο Χήρα, διότι όταν τον χρειάζεται η ομάδα βρίσκεται πάντα δίπλα της. Άλλωστε και ο ίδιος είναι από τους πιστούς φιλάθλους του ΑΟΤ, όπως και άνθρωπος του ποδοσφαίρου με την διοικητική του παρουσία στον ΑΟ Πηγής, αλλά και την κοινωνική του δραστηριότητα, αφού είναι γνωστό ότι θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του δήμου Πύλης».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep