«Δεν το πιστέψαμε»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε ότι οι παίκτες του στον ΑΟΤ δεν πίστεψαν πως θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα με τον Αστέρα.

[googlead][/googlead]

Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Ράτκο Ντόστανιτς, δήλωσε: «Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Είδαμε όμως ότι ο Αστέρας είναι μια κλάση ανώτερος. Ενώ εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες, δεν το πιστέψαμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά. Ακόμα και μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πιστεύω στους παίκτες. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θα δούμε αν προλαβαίνουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Ο Ξενοφών Πάνος ανέφερε: «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τον έχω παρακολουθήσει και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά, αλλά ξέραμε ότι η κατάσταση θα ήταν δύσκολη. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά πληρώσαμε το λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα πάμε για τη νίκη με τον Απόλλωνα για να πάρουμε την πρόκριση».

Αν ευθύνεται ο Αστέρας Τρίπολης για την οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο:
«Κάναμε πολύ καιρό προετοιμασία και το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε. Χωρίς να είναι δικαιολογία, ίσως υπήρχε και κούραση. Θέλουμε χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το ματς της Κυριακής. Θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep