Δεν έχασε την... ελπίδα

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έχει μπροστά του τον τελικό πρόκρισης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έχει μπροστά του τον τελικό πρόκρισης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η πρόκριση στους «16» θα κριθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.  

Η απόδοση του Φερνάντεζ και το γκολ που σημείωσε στο 33ο λεπτό ήταν εκείνα που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Αστέρα και έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Τρίπολης στην κόντρα των δύο ομάδων για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Θεσσαλίας δεν κατάφερε σε κανέναν σημείο του αγώνα να κάνει εμφανή να την παρουσία της στην περιοχή του Παπαδόπουλου, αλλά της πιστώνεται το ότι παρά την υψηλή απόδοση και την πίεση που δέχθηκε από τον αντίπαλο κράτησε το σκορ στο 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, όταν και πίεσαν πολύ την εστία του Δημήτρη Ταΐρη, αλλά υπήρξαν καλές αντιδράσεις και δεν έφτασαν σε δεύτερο γκολ.  Οι ενέργειες ενέργειες του Αστέρα Τρίπολης είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς στο ματς, κυρίως από την δεξιά πλευρά και άρχισαν να πληθαίνουν όλο κυλούσαν τα λεπτά στην αναμέτρηση. Μια προσπάθεια του Τσιλιανίδη στο 33ο λεπτό έφερε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και εκεί ο Φερνάντεζ είχε χώρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ και να σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.  

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε μεγαλύτερη η πίεση του Αστέρα Τρίπολης στην άμυνα των Τρικάλων και δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες που απέτρεψαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, αλλά ο Δημήτρης Ταΐρης.  Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κατάφερε να δημιουργήσει σωστά και να φτάσει με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή του Αστέρα Τρίλολης, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες καλές τελικές προσπάθειες.

Οι διορθωτικές κινήσεις του Ράτκο Ντόστανιτς δεν είχαν πολλές συνέπειες στην βελτίωση του παιχνιδιού τους, αφού απέναντι τους ήταν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που φαινόταν πως έδιναν το καλύτερο τους εαυτό ώστε να αποδείξουν στον προπονητή τους, Σάββα Παντελίδη, πως αξίζουν την ευκαιρία τους.    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1 

ΓΚΟΛ: 33' Φερνάντεζ  

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκουγκούδης, Γκότοβος, Γκατσολάρι (46' Μαντιανί), Τσιάρας, Γιουκαρής, Μακρίδης (76’ Σταματάκος), Συμελίδης, Ηλιάδης (61' Καπός).  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (85’ Καλτσάς), Φερνάντεζ (61' Τόνσο), Ρόλε (70' Μπαστιάνος), Δουβίκας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep