Επιστροφή Ράντι

Ο χαφ από την Ισημερινή Γουϊνέα, Ίμπαν Ράντι, επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στον ΑΟΤ.

[googlead][/googlead]

Το απόγευμα της Δευτέρας (22/10) επέστρεψε ο ΑΟΤ στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής (21/10). Νέο πρόσωπο ο Ίμπαν Ράντι, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας. Από εδώ και στο εξής η θεσσαλική ομάδα μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα με τη Δόξα Δράμας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο ενημέρωσε για τα εξής: «Πως και πως περιμένουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ. Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα οδηγήσει – επιτέλους – στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας ο Ράτκο Ντόστανιτς περίμενε τους παίκτες του για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Για τον αγώνα αυτό αναμένεται να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων πολλοί φίλαθλοι, έτσι αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον αρχηγό Βασίλη Γκόλια ο οποίος έχει μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Στέργιος Τσιμίκας. Ενώ για τον αγώνα της πρεμιέρας δεν υπολογίζονται και οι Σπύρος Γκουγκούδης και Αντώνης Τσιάρας που είχαν αποβληθεί στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας».

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep