Εμφανής η προτίμηση...

Ο Ράτκο Ντόστανιτς σπάνια αντικαθιστά τον Δημήτρη Ταΐρη όταν αυτός παίρνει γάντια βασικού στα φιλικά του ΑΟ Τρίκαλα.

Με 10 φιλικά παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο διάρκειας 45 λεπτών έχει πορευτεί έως τώρα στην προετοιμασία του ο ΑΟ Τρίκαλα. Και σε αντίθεση με άλλες θέσεις, αυτή στον άσο έχει δείξει τη σαφή προτίμηση του Ράτκο Ντόστανιτς στον Δημήτρη Ταΐρη. Ο γκολκίπερ των Θεσσαλών όταν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα σπάνια αντικαθίσταται, με τους Νίκο Γιδόπουλο, Κλεομένη Θεολόγη να έχουν σαφώς μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ο Ταΐρης κατέγραψε 90λεπτα στα δύο τεστ με Βόλο (2-2 και ήττα 2-0), σε αυτό με την ΑΕΚ (1-4) και απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας (0-0). Έδωσε τη θέση του στον Γιδόπουλο στο 88' του αγώνα με την ΑΕΛ (2-1), ενώ μοιράστηκε τον χρόνο μαζί του στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με το Ύπατο Βοιωτίας (1-0). Στο τουρνουά στα Γιάννενα ο Ταΐρης έπαιξε κόντρα στον ΠΑΣ (1-1) και ο 23χρονος με την Παναχαϊκή (0-0), σε παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών.

Ο Γιδόπουλος στα έως τώρα τεστ έχει πάρει δύο φορές φανέλα βασικού. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε όλο το ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου (1-0) και κατέγραψε συμμετοχή 77 λεπτών σε αυτό με τη Σπάρτη (4-0). Τότε, αντικαταστάθηκε από τον 3ο γκολκίπερ, Κλεομένη Θεολόγη.

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep