Έχασε έδαφος και παίκτες ο ΑΟΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα «πλήρωσε» αστοχία και αποβολές και έμεινε στο 1-1 με τον μαχητικό Απόλλωνα Παραλιμνίου στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου έχασε ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» παρατάχθηκαν με την ταμπέλα του φαβορί στο δημοτικό γήπεδο Σερρών απέναντι στον - θεωρητικά - ασθενέστερο Απόλλωνα Παραλιμνίου, όμως δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους. Οι τυπικά γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των Θεσσαλών, την αδράνειά τους και το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήραν τον πόντο (1-1) στην πρεμιέρα!

Οι Θεσσαλοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να μπουν σε θέση οδηγού. Στο 4' ο Συριόπουλος αστόχησε με κεφαλιά, στο 7' ο Πάνος δεν βρήκε στόχο και στο 16' ο Γκότοβος προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από μία στατική φάση, λοιπόν, στο 31', ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Κεχαγιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Μερεσιώτης που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, με πλασέ νίκησε τον Ταΐρη.

Ωστόσο, ο ΑΟΤ αντέδρασε και βρήκε δίχτυα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Από ατομική ενέργεια του Γιουκαρή και πάσα στον Τσιμίκα, ο δεύτερος μέσα στην περιοχή ευστόχησε στο πλασέ και έφερε το ματς στα ίσα στο 43'. Οι Θεσσαλοί κλήθηκαν να ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο 45λεπτο για να φτάσουν στην ανατροπή, αλλά η αποβολή του Τσιάρα έκανε πιο δύσκολο το έργο του. Ο Τσιάρας με ένα φάουλ που θα μπορούσε να αποφύγει αποβλήθηκε στο 54', ενώ στο 79' τον ακολούθησε ο Γκουγκούδης! Αν και πέρασε στο παιχνίδι στο 73', δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά (77',79') και άφησε τα Τρίκαλα με εννέα!

Επτά λεπτά πριν το φινάλε, πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο, ο Ηλιάδης με πλασέ σε τετ α τετ από μπαλιά του Συμελίδη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 31' Μερεσιώτης - 43' Τσιμίκας
Κόκκινες κάρτες: 54' Τσιάρας, 79' Γκουγκούδης
Δοκάρι: 83' Ηλιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90' Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (81' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65' Λιάρας), Ζυγκερίδης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73' Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63' Ηλιάδης), Βανκεβάι (84' Κέζος).

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ντάβελας, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 00:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep