«Η ΕΠΟ θα κάνει το σωστό»

Η ΕΠΟ πρέπει να κάνει το σωστό και να δείξει τον δρόμο για τον σωστό ανταγωνισμό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα. Η ΕΠΟ πρέπει να κάνει το σωστό και να δείξει τον δρόμο για τον σωστό ανταγωνισμό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Η άνοδος δύο ομάδων από την Football League αποτελεί δείγμα υγείας για το ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με ανακοίνωση των Τρικάλων και αυτό πρέπει να υποστηρίξει και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Θέση για το θέμα της κόντρας ανάμεσα στις προκηρύξεις της Super League και της Football League πήρε η ΠΑΕ Τρίκαλα και με ανακοίνωση της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να επικυρώσει την πρόταση της δεύτερης κατηγορίας και να υποστηρίξει την υγεία και τον ανταγωνισμό. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι επιθυμεί την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί το επαρχιακό ποδόσφαιρο μέσα από τις ομάδες εκείνες που έχουν ποδοσφαιρική υγεία (οργάνωση, φιλάθλους, αξιοπρεπή γήπεδα κλπ). Για το λόγο αυτό στηρίζει απόλυτα την απόφαση του Δ.Σ. της Football League όσο αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ζητάει να ανέβουν στην Super League οι πρώτες δυο ομάδες και να υπάρξουν όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα βοηθήσουν στην ουσιαστική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Πιστεύουμε ότι η ΕΠΟ θα λάβει την ορθή και δίκαιη απόφαση για το θέμα αυτό, ώστε η αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει σε βάθος και με στόχο οι καλύτερες μέρες να πάρουν σάρκα και οστά. Πιστεύουμε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος να πράξει το αυτονόητο και δίκαιο για την κατηγορία μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep