Σιαλμάς: «Κλίμα νικητή»

Για τον στόχο του ΑΟ Τρίκαλα και τα σενάρια αποχώρησής του μίλησε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100» μίλησε ο επιθετικός του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Σιαλμάς. Αναφέρθηκε στα σενάρια περί αποχώρησής του, την περσινή χρονιά και το φετινό «χτίσιμο» του ΑΟΤ. Αναλυτικά είπε:

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Έχω καταλάβει ότι αρκετός κόσμος προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα και αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα απο την στιγμή που ανανέωσα από τους πρώτους στην ομάδα. Θεωρώ ότι σαν επαγγελματίας και σαν Δημήτρης αν ήθελα να είμαι σε κάποια άλλη ομάδα θα ήμουν. Γνωρίζω την εμπιστοσύνη που έχει η διοίκηση στο πρόσωπό μου.

Μπορεί να ήταν δύσκολη χρονιά με αποτυχίες και επιτυχίες, αλλά εγώ είμαι για τα δύσκολα. Υπήρχαν κάποιες αποδοκιμασίες, αλλά εγώ είμαι για τα δύσκολα. Δεν έσκυψα το κεφάλι, υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες, αλλά όλα είναι αποδεκτά, είμαστε επαγγελματίες. Εμείς πρέπει να απαντάμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε και τον κόσμο όταν εμείς έχουμε κακή εικόνα. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος θέλει να παίζουμε με πάθος.

Πέρυσι ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, τραυματισμούς, άλλαξαν προπονητές, αρκετοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έμεινε από δυνάμεις. Καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει χημεία και ηρεμία με τις συχνές αλλαγές. Όταν δεν κερδίζεις υπάρχει μουρμούρα και εκεί πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος και σοβαρός».

Για τη νέα σεζόν:

«Έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Έχει έρθει ο Νεμπεγλέρας, ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θέλει χρόνο να δουλέψει για να βρει τη χημεία της. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Βλέπω ότι ήρθαν καλά παιδιά, αθλητικά παιδιά με καλό μέσο όρο ηλικίας, έχουν φιλοδοξίες. Όλοι να έχουν υγεία.

Στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος θα παίζει, ποιος θα είναι το όνομα, ποιος δεν θα είναι. Μέσα από την ομαδική επιτυχία θα έρθει και η ατομική. Θέλω στην ομάδα μου να λειτουργούν όλα επαγγελματικά. Το θέμα δεν είναι να δούμε τον Σιαλμά, αλλά τα Τρίκαλα. Το θέμα δεν είναι αν θα παίξω εγώ. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κλίμα νικητή όλοι μαζί. Δεν νομίζω ότι μας αγχώνει ο στόχος. Είναι και κίνητρο θα έλεγα».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep