Logo
Print this page

Πατάει Τρίκαλα ο Μαντιανί (video)

Παρουσιάζει Ντόστανιτς, Νεμπεγλέρα και φανέλα την Παρασκευή ο ΑΟΤ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη το βράδυ της Τρίτης στο facebook για τον Αριστότ Μαντιανί μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ο Γάλλος άσος αναμένεται στα Τρίκαλα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 23χρονος δεξιός χαφ έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες της Γαλλίας και διαθέτει την ποιότητα για να ανεβάσει τα Τρίκαλα επίπεδο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο Μαντιανί αναμένεται στην Ελλάδα, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά και απομένουν τα διαδικαστικά για να υπογράψει στους «κυανέρυθρους».

Παράλληλα, ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε πως την Παρασκευή το μεσημέρι θα παρουσιάσει τον Ράτκο Ντόστανιτς και του τεχνικού διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα σε ξενοδοχείο της πόλης, όπως και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 1.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Ντίνα, θα γίνει παρουσίαση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Μπέκιο. Επίσης θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά καθώς και ο Μεγάλος Χορηγός του ΑΟ Τρίκαλα».

Media

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr