Φιλικό και με Ολυμπιακό

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό Βόλου τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό Βόλου τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα φιλικό που θα γίνει στις 26 Αυγούστου.

Φιλική αναμέτρηση και με τον Ολυμπιακό Βόλου θα δώσουν τα Τρίκαλα στις 26 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι τους με τον Βόλο που θα γίνει στις 19 Αυγούστου. Στις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου, η ομάδα του ΑΟΤ θα βρίσκεται στη βάση της και φυσικά θα ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League που έχει ανακοινωθεί πως θα αρχίσει τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, θα συναντηθούν την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:30 στον Βόλο. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την οριστικοποίηση ενός ακόμη φιλικού αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 26 Αυγούστου, στις 19.30 στον Βόλο, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Τρίκαλα σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα. Ο Α.Ο. Τρίκαλα είναι μία ομάδα που αγωνίζεται στη Football League και η φιλική αυτή αναμέτρηση με την ομάδα μας θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσουν οι φίλαθλοί μας πλούσιο θέαμα, αλλά και να βγάζει χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα το τεχνικό team.

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να οργανωθεί με απόλυτη ακρίβεια η αγωνιστική χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου και φυσικά μέσα σ’ αυτή είναι και η υλοποίηση των φιλικών αγώνων. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώνεις με τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2018 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep