Η... κληρονομιά του Ζαλαώρα

Αποχαιρέτησε τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας. Τα «ευχαριστώ» και η συμβουλή να προσεχθούν οι γκολκίπερ των ακαδημιών.

Μία επιτυχημένη συνεργασία έλαβε τέλος στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας επί θητείας του οποίου ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι Μανώλης Αποστολίδης, Χρήστος Αθανασόπουλος, αναδείχτηκε η προσωπική του εισήγηση, Νίκος Γιδόπουλος και βελτιώθηκε ο Νίκος Βουτσελάς, αποτελεί παρελθόν από τη θεσσαλική ομάδα. Σε δήλωσή του ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και συμβούλευσε τον ΑΟΤ να προσέξει ιδιαίτερα τα παιδιά των ακαδημιών.

Συγκεκριμένα, ο Ζαλαώρας έγραψε:

«Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε για εμένα. Πέρασα δύο υπέροχες σεζόν στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Σε συνάντηση που είχα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας αποφασίσαμε από κοινού να τελειώσει η συνεργασία μας! Θέλω να ευχαριστήσω τους Κυρίους, Χρήστο Γιαλια και Δημήτρη Μπαταγιάννη για την άψογη συνεργασία και στο ότι μου εδώσαν την δυνατότητα να δείξω την δουλειά μου. Τους προπονητές Περικλή Αμανατίδη, Σωτήρη Αντωνίου, Θωμά Γράφα διότι με εμπιστεύτικαν και θεωρώ ότι τους δικαίωσα καθώς και τον γενικό αρχηγό, Ζήση Κατσαντώνη. Έδωσα το 110% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακες (Αποστολίδη, Αθανασόπουλο, Γιδόπουλο, Βουτσελά) που συνεργαστήκαμε αυτές τις δύο σεζόν. Κάνοντας έναν απολογισμό των δύο αυτών σεζόν θα έχω να θυμάμαι τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο που έκανε πέρυσι η ομάδα (43 γκολ υπέρ - 3 παθητικό), τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Μανώλη Αποστολίδη που δικαίως τον χαρακτήρισαν ως εκ των κορυφαίων της κατηγορίας. Την άριστη κατάσταση του Χρήστου Αθανασόπουλου που όταν πήρε τις ευκαιρίες του με δικαίωσε! Την βελτίωση του Νίκου Βουτσελά. Άφησα τελευταίο τον Νίκο Γιδόπουλο τον οποίο τον θεωρώ το κέρδος της ομάδας ο οποίος με τις εμφανίσεις του με δικαίωσε διότι ήταν δικιά μου εισήγηση να έρθει στην ομάδα και φυσικά θα πρέπει η ομάδα να τον στηρίξει από εδώ και πέρα.

Αφήνω κληρονομιά στον ΑΟ Τρίκαλα τους τερματοφύλακες των Ακαδημιών που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προσεχθούν. Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο και αγνό κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την αγάπη που μου έδωσε και το μόνο σίγουρο είναι ότι τους έχω μέσα στην καρδιά μου!».

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2018 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep