«Ποιο είναι το πρόβλημα;»

Ο Θωμάς Γράφας αναρωτήθηκε γιατί να μην είναι θετική η φετινή χρονιά για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα (3-0) από τον Εργοτέλη ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Θωμάς Γράφας. Παράλληλα αναρωτήθηκε ποιο είναι το πρόβλημα, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες και σημείωσε ότι πέρυσι οι Θεσσαλοί με τριπλάσιο μπάτζετ τερμάτισαν στην ίδια θέση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Νομίζω ότι αν γινόταν η φάση του πρώτου ημιχρόνου γκολ με τον Ζγκούρη ίσως μιλούσαμε υπό άλλες συνθήκες. Θεωρώ ότι στο 2ο ημίχρονο, ειδικά μετά την αποβολή ο Εργοτέλης παρουσίασε καλό πρόσωπο και νομίζω ότι η ήττα μας ήταν δίκαιη.

Είχαμε αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτών, όμως δεν θέλω να πω ότι έχω παράπονο από τα παιδιά. Ήταν ένα τελευταίο παιχνίδι για εμάς και από δω και πέρα προέχει η επόμενη μέρα. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές».

Για την επόμενη μέρα και όσα ακούγονται για το ιδιοκτησιακό καθεστώς:

«Θα σας ενημερώσει για όλα αυτά ο κύριος Μπαταγιάννης. Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος και θα σας πει για τα επόμενα βήματα».

Για τα σενάρια με τον Νεμπεγλέρα:

«Τον κύριο Νεμπεγλέρα τον είχα ποδοσφαιριστή στη Λάρισα».

Για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του:

«Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Σήμερα το ρόστερ είχε παρά πολλές αλλαγές. Όπως είχε και την προηγούμενη Κυριακή, όπως είχε και την προ-προηγούμενη Κυριακή. Και η ήττα και η νίκη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εμένα προσωπικά δεν με προβληματίζει τίποτα. Γιατί χρησιμοποίησα νεαρά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Ήταν μια σύνθεση ανάγκης. Και δεν νομίζω ότι με προβληματίζει κάτι. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εδώ δεν μου κάνατε την ίδια ερώτηση.

Η ήττα σε στενοχωρεί την τελευταία αγωνιστική. Μιλάω για το 2ο ημίχρονο. Γιατί στο πρώτο δεν κινδυνέψαμε. Ίσα ίσα που εγώ έβαλα και νέα παιδιά να παίξουν. Και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ετοιμαστούν. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Τρία αποτελέσματα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα αυτή έκανε μια αρκετά καλή πορεία κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα».

Για τα σενάρια αναδιάρθρωσης:

«Αυτά θα φανούν τις επόμενες ημέρες. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει αναδιάρθρωση ή αν δεν θα γίνει. Θα περιμένουμε τα παιχνίδια της Κυριακής και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας».

Για το αν είναι επιτυχημένη η χρονιά:

«Θα δείτε πώς ξεκίνησε η ομάδα το καλοκαίρι, θα δείτε πώς ήταν τον Δεκέμβριο, θα δείτε πώς τελείωσε και βάσει των αποτελεσμάτων το αφήνω στην κρίση σας. Μιλάνε τα αποτελέσματα, αυτά είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Θα πάρετε το ρόστερ το καλοκαιρινό, του Δεκεμβρίου, του τελειώματος, τις απουσίες σε ένα μήνα πώς κατεβαίνουμε, τα αποτελέσματα και κάνετε εσείς την σούμα.

Γιατί να μην είναι θετική η χρονιά; Σε τι θέση είναι ο ΑΟΤ; Πέρυσι με το τριπλό μπάτζετ σε τι θέση τελείωσε; Στην ίδια αν δεν κάνω λάθος. Ποιο είναι το πρόβλημα; Θα μπορούσατε να με πάρετε τηλέφωνο να σας πω τις απόψεις μου. Βάσει της πορείας όλης, του έμψυχου δυναμικού και βέβαια είμαι ευχαριστημένος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Θέλετε να πείτε για κάποια κακή χρονιά. Και την προηγούμενη χρονιά στην ίδια θέση κατέληξε ο ΑΟΤ. Ο αδιάψευστος μάρτυρας, είτε μεροληπτείτε, είτε δεν μεροληπτείτε είναι τα αποτελέσματα. Η ομάδα έκανε 4-5 παιχνίδια αήττητα. Κάντε λοιπόν τη σούμα και ποια είναι τα αποτελέσματα χωρίς, ούτε να μεροληπτείτε, ούτε να μην μεροληπτείτε».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2018 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep