Σκέψεις και για Νεμπεγλέρα

Kαι το όνομα του Κώστα Νεμπεγλέρα υποψήφιο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΑΟ Τρίκαλα.

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα και δύο άνθρωποι με τελείως διαφορετικά προφίλ βρίσκονται στα υπόψη της ΠΑΕ. Ο ένας είναι ο Παύλος Μυροφορίδης με τον οποίο έχει γίνει ήδη μία συζήτηση και το δεύτερο όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ο Μυροφορίδης που αποχωρεί από τον Άρη, χαρακτηρίζεται ως μετρ των ανόδων, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και, φυσικά, για να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόταση απαιτεί να πάρει τον απόλυτο έλεγχο. Η διοίκηση του ΑΟΤ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει τα απαραίτητα εχέγγυα. Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει και η περίπτωσή του εννοείται ότι είναι πρώτη προτεραιότητα.

Αντίθετα, ο Κώστας Νεμπεγέρας είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Στα 43 του χρόνια παίζει ακόμα ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Φαρσάλων και δεν έχει εργαστεί ξανά στο συγκεκριμένο πόστο. Με 699 συμμετοχές στην καριέρα του έχει τεράστια εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, όμως πιθανή πρόσληψή του δεδομένα θα αποτελέσει ρίσκο, από τη στιγμή που η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα έχει βάλει τον πήχη στην άνοδο την προσεχή σεζόν.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2018 01:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep