Οι αναμενόμενοι αποκλεισμοί

Οι Ζγκούρη, Ν' Λουντούλου εκτός αποστολής του ΑΟΤ εν όψει Καρδίτσας. Απαιτούν διπλό οι «Σακαφλιάδες».

Με όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα στον ΑΟ Τρίκαλα μόνο η νίκη στην Καρδίτσα σε βάρος της Αναγέννησης θα μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Πανσερραϊκού, όμως προπονητής και παίκτες έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι αντιδράσεις θα ακολουθήσουν αν έρθει ήττα την Κυριακή (06/05, 17:00 ΕΡΤ3) στο γειτονικό ντέρμπι.

Ο «Σακαφλιάδες», άλλωστε, με ανάρτησή τους ζήτησαν μόνο διπλό και ανέφεραν:

«Την Κυριακή η καψούρα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα (τον σημαντικότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος) στην έδρα του μισητού μας αντιπάλου. Έναν αγώνα που εκτός των τριών βαθμών, η νίκη σημαίνει για εμάς πολλά περισσότερα.

Καλούμε τον προπονητή, τους παίχτες, όλους... από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα να δώσουν το 110% των δυνάμεών τους και να ρίξουν κατηγορία (εκεί που ανήκει άλλωστε) το σωματείο της π@@@ς και της ψευτιάς.

Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ποιος κάνει κουμάντο στη Δυτική Θεσσαλία και δεν είναι άλλος απο τον Σακαφλιά!!! Το Κυριακάτικο τρίποντο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και είμαστε σίγουροι ότι έστω και τώρα η ΑΟΤΑΡΑ μας θα μας κάνει υπερήφανους».

Εκτός Ζγκούρη, Ν' Λουντούλου

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή πλην του Καπού «κόπηκαν» οι Ζγκούρη, Ν' Λουντούλου, οι οποίοι είναι εμφανές πως δεν υπολογίζονται από τον Θωμά Γράφα και αν βρεθεί η λύση στο οικονομικό θα αποχωρήσουν. Επιστρέφει, πάντως, όπως αναμενόταν, ο γκολκίπερ, Μανώλης Αποστολίδης.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Γιδόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς, Βέρτζος, Γιαννιτσάνης, Γκόλιας, Κατσαντώνης, Κοτσώνης, Μάκος, Μανώλης, Μυρσινιάς, Πάνος, Σαχινίδης, Σιαλμάς, Τουγλής, Τσιάρας, Τσίπρας, Χιντζίδης.

Last modified onΣάββατο, 05 Μάιος 2018 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep