«Με Τρικαλινούς την Κυριακή»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά άφησε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης για το μέλλον του στον ΑΟΤ. Χαρακτήρισε «τουρίστα» τον Ανδρεόπουλο και προανήγγειλε αποχωρήσεις.

Ανοικτό παράθυρο αποχώρησης από τον ΑΟ Τρίκαλα άφησε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100» τόνισε ότι αν φύγει, τότε θα βοηθήσει χορηγικά και παραδέχτηκε ότι οι σκέψεις φυγής έχουν να κάνουν με την προτεραιότητα που επιθυμεί να δώσει στην εργασία του.

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΤ στήριξε για μία ακόμα φορά τον Θωμά Γράφα, χαρακτήρισε «τουρίστα» τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο και προανήγγειλε ότι στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παίξουν περισσότεροι Τρικαλινοί. Δείγμα του ότι δεν είναι βέβαιη η αποχώρησή του, η ατάκα ότι «τη νέα σεζόν θα κάνουμε εκπαιδευόμενους αρκετούς Τρικαλινούς».

Αναλυτικά ο Μπαταγιάννης είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι το είπα ότι θέλω να φύγω για να δώσω προτεραιότητα στη δουλειά μου. Και να φύγω θα βοηθήσω χορηγικά την ομάδα όπως έκανα επί Γιαλιά. Τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά αφού η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωριστική και τη δεύτερη θα κάναμε πρωταθλητισμό. Σίγουρα έκανα πολλά λάθη, αλλά ποιός δεν κάνει όταν δεν ξέρει ένα αντικείμενο καλά;».

Για τον Θωμά Γράφα:

«Τι άλλο να κάνει; Να βάλει σορτσάκι και να παίξει; Δυστυχώς πολλά παιδιά που ήρθαν για να βοηθήσουν με την εμπειρία τους είναι παντελώς αδιάφφορα».

Για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο:

«Πήρε άδεια για το Πάσχα και ήρθε μετά απο δέκα μέρες. Μάθαμε ότι προπονούνταν με άλλη ομάδα. Είναι τουρίστας. Αυτός και άλλοι δύο θα φύγουν σήμερα».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και αν θα παίξουν περισσότεροι Τρικαλινοί:

«Ο Γράφας προτιμούσε τους έμπειρους γιατί είχαμε ακόμη βλέψεις για την τετράδα. Τώρα θα παίξουν νέα παιδιά Τρικαλινά και την νέα σεζόν θα κάνουμε εκπαιδευόμενους αρκετούς Τρικαλινούς ώστε να μπορούν να αγωνιστούν».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep