Να γυρίσει σελίδα

Επιστροφή Γιαννιτσάνη, Τόμιτς στα Τρίκαλα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναγιάλειο. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Μιλοσάβλιεβ, Ντακόλ.

[googlead][/googlead]

Με στόχο να αφήσουν... πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Παναγιάλειο (18/3, 15:00). Το κλίμα στους Θεσσαλούς είναι αρκετά βαρύ και το καλύτερο «γιατρικό» σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι νίκες.

Στην προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα ο Θωμάς Γράφας θα έχει τον Νίκο Γιαννιτσάνη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Παράλληλα ο Αθηναίος τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον Νεμάνια Τόμιτς, μετά τη συμφωνία του Σέρβου όπως και των Μιλοσάβλιεβ, Ντακόλ με τη διοίκηση ώστε να συνεχίσουν στην ομάδα. Αντίθετα οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος, Σιαλμάς και ο μακροχρόνια τραυματίας, Καπός.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Γιδόπουλος, Λεάντρο, Τόμιτς, Ανδρεόπουλος, Βέρτζος, Γιαννιτσάνης, Γκόλιας, Γροντής, Ζγκούρι, Κατσαντώνης, Κοτσώνης, Μάκος, Μυρσινιάς, Πάνος, Σαχινίδης, Τουγλής, Τσιάρας, Τσίπρας, Χιντζίδης.

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 02:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep