Συνεχίζουν οι ξένοι

Βρέθηκε η χρυσή τομή στον ΑΟ Τρίκαλα με τους Μιλοσάβλιεβ, Τόμιτς, Ντακόλ και όλοι τους παραμένουν.

[googlead][/googlead]

Η πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα για μειώσεις αποδοχών είχε βρει αντίθετους τους Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ, Νεμάνια Τόμιτς. Παράλληλα, οι Θεσσαλοί έδειχναν δυσαρεστημένοι και από την προσφορά του Αλεσάντρε Ντακόλ. Ωστόσο, όλοι τους συνεχίζουν στους «κυανέρυθρους» έπειτα από συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τους δύο Σέρβους και τον Βραζιλιάνο, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν περισσότερο για να βοηθήσουν τη θεσσαλική ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πορεία τους έως το φινάλε θα κρίνει και το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρήκαν εν τέλει τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό με τον Μπαταγιάννη, οπότε άμεσα θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, Θωμά Γράφα, σε μία κίνηση που έγινε προς το συμφέρον του ΑΟ Τρίκαλα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ακόμα δύο που φέρονται να βρίσκονται στην έξοδο, να συναντηθούν με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τους Κυριάκο Ανδρεόπουλο, Γρηγόρη Μάκο που συμπλήρωσαν κάρτες, ο πρώτος θα χάσει τα εκτός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα Πόντου (23η αγωνιστική) και Απόλλωνα Λάρισας (24η), ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας (25η).

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep