Προτάθηκε ο Ροτζέριο

Ο Ροτζέριο Μάρτινς προτάθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα και η περίπτωσή του εξετάζεται. Βούρκος το Στάδιο.

[googlead][/googlead]

Σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα και ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν είναι ο Ροτζέριο Μάρτινς. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του σε πολλές ομάδες και οι Θεσσαλοί δείχνουν να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Μάρτινς, βέβαια, αυτή τη στιγμή ομάδα δεν έχει. Πήρε μεταγραφή στην Αλ Ορουμπάχ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι αποχώρησε, καταθέτοντας προσφυγή! Εάν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του δεν καθυστερήσουν, τότε είναι πιθανό η μεταγραφή να προχωρήσει.

Ο 33χρονος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου, Λεβαδειακού, Νίκης Βόλου, Πανθρακικού και Άρη Λεμεσού, ενώ διαμένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος

Ο ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε τον στόχο του την Κυριακή (14/01) και επικράτησε της Σπάρτης, όμως αρνητική εντύπωση προκάλεσε ο αγωνιστικός χώρος, που θύμιζε βούρκο λόγω και των βροχοπτώσεων. Ο προβληματισμός είναι έντονος στον ΑΟΤ και εάν δεν γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο, τότε ο χλοοτάπητας μόνο σύμμαχος δεν θα είναι στην προσπάθεια ανόδου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep