«Σημασία οι τρεις βαθμοί»

Για τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Σπάρτη και το αήττητο σερί του ΑΟΤ μίλησε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των Τρικαλινών στάθηκε στο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του τονίζοντας ότι τα Τρίκαλα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι, ωστόσο, σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε μετά το 2-1 επί της Σπάρτης:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, αλλά αυτό που εμείς θέλαμε ήταν οι τρεις πόντοι. Τους πήραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός φέτος. Το ματς ξεκίνησε με μια ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν τα Τρίκαλα. Σημειώσαμε δύο γκολ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε και άλλο γκολ.

Νομίζω ότι στην επανάληψη έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος, το οποίο και μας δημιούργησε πίεση σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα δύσκολο. Φτάσαμε ως το τέλος… όπως πήγε το ματς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις πόντοι, συνεχίζοντας  έτσι μια πορεία χωρίς ήττα.

Συγχαρητήρια τους παίκτες μου… αλλά είπαμε και μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος του ματς σοβαροί, διότι στη Football League μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Εύχομαι στην ομάδα της Σπάρτης καλή επιτυχία… είναι μια ομάδα που πέρασα δύο χρόνια εκεί. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπτήρια μου για έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο, τον αθλητικογράφο Σαράντο Μανουσάκη και εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

Ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, Νίκος Γιαννιτσάνης, είπε:

«Σημαντική νίκη για την ομάδα που μας δίνει ενέργεια για τη συνέχεια. Μπήκαμε με ορμή στο ματς, πιέσαμε, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε δυο γκολ. Όταν ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από του πουθενά και κάπου χάσαμε το ρυθμό μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και περισσότερο στον τερματοφύλακά μας τον Αποστολίδη που κράτησε το 2-1 στο τέλος και πήραμε το τρίποντο. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα… είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να κάνω μια χρονιά σαν την περσινή και να έχει αντίκτυπο στο τέλος. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

πηγή: goaltrikala.gr

πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep